Majoneesiküpsised suhkru ja kaneeliga

Majoneesiküpsised on meenutus lapsepõlvest. Tegemist on erakordselt hea maitsega küpsistega. Neid on kerge valmistada ja valmivad kiiresti.




KOOSTISAINED

200 g majoneesi
1,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
5 dl nisujahu
1 tl söögisoodat

Taina veeretamiseks veidike suhkrut ja kaneeli.




VALMISTUSJUHEND

1. Sega kõik koostisained omavahel läbi tainaks.

2. Vormi tainast käte vahel umbes 2 cm läbimõõduga pallid. Rulli neid pallikesi suhkru kaneeli segus. Aseta need piisava vahega küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Suru pallid kahvliga veidi lamedamaks.

3. Küpseta umbes 10-15 minutit 180-kraadises ahjus. Küpsised on valmis, kui muutuvad kollakaspruuniks.

4. Küpsised ahjust võttes aseta need taldrikule üksteisest eraldi kuni jahtumiseni. Vastasel korral võivad küpsised üksteise külge kinni jääda. Ahjust võttes on küpsised pehmed, kuid jahtudes muutuvad kõvemaks.



Seotud postitused